پیراشکی گوشت

تهیه پیراشکی پیچیدگی چندانی ندارد و همانطور که می دانید، هم می توان آن را در روغن سرخ کرد و هم می توان پیراشکی رژیمی یعنی پیراشکی در فر تهیه کرد که در این مطلب با روش تهیه پیراشکی گوشت و پیازچه در فر آشنا خواهید شد.

پیراشکی گوشت خانگی مانند سمبوسه می تواند غذا یا میان وعده ای سالم برای کودکان یا دانش آموزان باشد و برای اطمینان از کیفیت بالای آن بهتر است حتی خمیر آن را هم در خانه تهیه کنید. می دانیم خمیرهای آماده دارای مواد نگهدارنده هستند و مصرف مداوم آنها برای سلامت مضر است. پس بهتر است تا جایی که می توانیم کمتر از مواد آماده استفاده کنیم.

خمیر پیراشکی گوشت :

مواد لازم خمیر:

مواد لازم (خمیر پیراشکی)

• 1 عدد تخم مرغ

• 1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع

• ¼ پیمانه آب ولرم

• ¼ پیمانه آب ولرم

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• دو پیمانه آرد